Sauna of soft-stoombad

Sauna houdt veel meer in dan transpireren alleen. Sauna bevordert de bloedsomloop, reinigt en verlevendigt de huid op natuurlijke wijze, stimuleert de stofwisseling en zorgt dat nuttige stoffen sneller ter bestemming raken in ons lichaam. Een goede start voor doelgerichte lichaamsverzorging.

sauna01.jpgsauna02.jpgDe sauna in instituut REPOS is om twee redenen meer dan een gewone sauna. Bijzonder is dat deze sauna ook gebruikt kan worden als steamy ofwel soft-stoombad. Middels een aparte instelling kunt u naar believen genieten van een hoge luchtvochtigheidsgraad.

Uniek is bovendien de toepassing van kleurentherapie. Kleuren hebben een aparte werking. Rood stimuleert en wekt de levenslust op. Blauw daarentegen is eerder koel en ideaal om te ontspannen, te dromen en uw gedachten de vrije loop te laten. Geel wekt zomerse gevoelens op en een vrolijke onbezorgde sfeer. Groen is rustgevend en met de directe uitkijk die de sauna u biedt op het bos is deze kleur vooral geschikt om te ontspannen en te relaxen en om volledig terug op te laden.

De sauna of het stoombad kan door u voor 2-6 personen gereserveerd worden.

Document Actions
  • Plone powered by Zoo